Building for the Future logo

FUNDRAISING TO TRANSFORM THE GROVE CENTRE AS A VIBRANT HUB FOR COMMUNITY ACTIVITIES

Our development of the wasted space between our buildings, and to substantially refresh and extend the Grove Centre House will be:

  • Bright, modern, and welcoming
  • Accessible for all with new and improved flexible spaces
  • Sustainable and independent for the future
  • Environmentally attractive

And will provide: 

  • Better hall, kitchen and toilet facilities and storage spaces
  • Opportunities for expanded community groups
  • More space for celebrations and to hold private and community events using the Grove Centre House and garden
  • Improved, accessible training and educational facilities upstairs

A PLACE TO MEET AND BELONG! 

Click here for a detailed description of our vision for this project

Please click here if you would like to donate online

BftF Line Drawing